Νέα

10Μαι2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα της σύμπραξης του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλ/νίας  Ε.Ν.Α. με το τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία γεννήθηκε προ έξι μηνών, έλαβε σάρκα και οστά το διήμερο 5 & 6 Μαΐου με την συνδιοργάνωση του 5ου Συμποσίου Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών.

Τολμήσαμε αυτό που  σε άλλες εποχές ήταν ταμπού. Σχεδιάσαμε , συνεργαστήκαμε και υλοποιήσαμε μια απόλυτα, για τα δεδομένα του τόπου, εξωστρεφή εκδήλωση. Καταφέραμε ανάμεσα στην μιζέρια των καιρών και τις δυσκολίες των εποχών να οργανώσουμε ένα γεγονός στοχευμένο στον πυρήνα της επιχειρηματικότητας , της επιστημονικής κατάρτισης και της εξωστρέφειας.

Επισκέφτηκαν την πόλη μας και τίμησαν το Συμπόσιο με την παρουσία τους ο Δ/νων Σύμβουλος της  ΕΨΑ ΑΕ κος Τσαούτος, ο Δ/νων Σύμβουλος της Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ κος Μαρλαφέκας, Ο Δ/νων Σύμβουλος της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας Α.Ε. κος Καλούδης, η Υπεύθυνη Εξαγωγών της Παπαδημητρίου ΧΧ ΑΒΕΤ, ο γενικός Δ/ντης της DK Consultants κος Μίλης αλλά και ο ομότιμος καθηγητής του Ο.Π.Α. και πρόεδρος της ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, κος Αυλωνίτης. Η Αιτωλ/νία και το Αγρίνιο έγινε για το διήμερο 5 & 6 Μαΐου το σημείο αναφοράς,  όπου επιτυχημένα εθνικά επιχειρηματικά  σχήματα και διακεκριμένα στελέχη τους συνάμα με τοπικούς επιχειρηματίες,  κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, την κουλτουρα τους, τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους για την επιχειρηματικότητα .Η παρουσία όλων των ανωτέρω καταδεικνύει ξεκάθαρα την εξωστρέφεια του όλου εγχειρήματος και μάλιστα σε μια πόλη και σε ένα νομό όπου το έλλειμμα αυτής είναι πασιφανές.

Ο Σύνδεσμος απέδειξε ότι ακόμα και τα πιο μεγάλα, τα πιο τρελά και τα πιο δύσκολα γίνονται δυνατά, αρκεί να συνυπάρξουν υγιείς κοινωνικές ομάδες με μεράκι, διάθεση και όρεξη για προσφορά.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στα δρώμενα του Συμποσίου .

Συνεχίζουμε για το επόμενο…….

1-ena-symposio-marketing

Ευχαριστήριο Συμμετεχόντων & Χορηγών.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλ/νίας οφείλεί να ευχαριστήσει τα μέλη του για την ενεργή  συμμετοχή τους στα δρώμενα του 5ο Συμποσίου Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών. Μέρος της επιτυχίας του Συμποσίου , ίσως το μεγαλύτερο, οφείλεται σε αυτούς  που πρόθυμα προσέφεραν με την παρουσία τους   και την ενεργή συμμετοχή τους στην αύξηση της διαδραστικότητας των συμμετεχόντων στο Συμπόσιο, που ήταν και ένας από τους αρχικούς στόχους μας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που πρόθυμα αγκάλιασαν την προσπάθεια του Συνδέσμου και με ίδιους πόρους προσπάθησαν και κατάφεραν να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα της.

Ευχαριστούμε πέρα των εκθετών και τις επιχειρήσεις του κου Θεόδωρου Παπαδήμα με τον καφέ BRISTOT, του κου Σταύρου Κοκοσούλα με το καφέ HAUSBRANDT,του κου Μάκη Φεγγούλη με το καφε MILANO, του κου Κων/νου Πριτσούλη με τις πίτες  ΟΙΚΟΖΥΜΗ, της κας Γραμμένου με τα ζυμαρικά της, την ΕΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΕΒΕ –Agrino οι οποίες προσέφεραν δωρεάν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες του Συμποσίου στα πλαίσια της γευσιγνωσίας.

Τέλος ένα ευχαριστώ, ίσως το μεγαλύτερο στους χορηγούς της εκδήλωσης, την Ποτοποιία Δυτικής Ελλάδας  με το Βραχωρίτικο Ούζο και Τσίπουρο, Το Εστιατόριο Πιθάρι, την «Νίκος Θανασούλας ΑΕΒΕ» και την «Αφοι Αϋφαντοι ΑΕΒΕ» , τους χορηγούς επικοινωνίαςagrinionews, agriniopress, agriniotv, agriniowebradio, Αχελώο TV και RESET καθώς δίχως την χορηγία τους το Συμπόσιο θα ήταν φτωχότερο.

• 10 Μαι, 2018

Μοιράσου αυτό το άρθρο