Παλαιότερες εκδηλώσεις

03Μαρ2016

Κοπή πίτας

Την πρώτη κοπή πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Imperial.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες του νομού, απ’ όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, με μόνο σκοπό τη δικτύωση και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, αλλά και την στήριξη και την ανάδειξη τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων.

Τις καθιερωμένες ευχές απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Τσιαβίκος, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τόνισε ότι “με την ενεργή συμμετοχή του συνόλου των μελών του Συνδέσμου οι στόχοι και οι σκοποί που έχουν συμφωνηθεί, θα επιτευχθούν στο ακέραιο”.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Γεώργιος Σκαλιστής, ανέλυσε το καταστατικό του Συνδέσμου και έκανε εκτενή παρουσίαση των αποφάσεων του Δ.Σ. αλλά και των δράσεων για το έτος 2016. Παράλληλα, ο κος. Σκαλιστής παρουσίασε την οργανωτική δομή, τους στόχους και το όραμα του Συνδέσμου.

Ο κος. Ορέστης Κωνσταντινίδης, ταμίας και λογιστής, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη διαφάνεια διαδικασιών του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων του ταμείου, ενώ τόνισε ότι όλες οι πληρωμές και συναλλαγές τίθενται στη διάθεση των μελών του Ε.Ν.Α.

Με τον δικό τους τρόπο αναφέρθηκαν στις ιδέες και το όραμα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μαστρογιάννης και ο Βασίλειος Τζώρας, μέλος του Δ.Σ.

Τέλος, μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιος μπουφές, όπου όλοι οι επαγγελματίες γνωρίστηκαν, συνομίλησαν μεταξύ τους και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με έξοδα του Συνδέσμου, ενώ η πίτα ήταν προσφορά του μέλους κ. Θεόδωρου Κουσκούνη (“Γλυκοπωλείον”-Καινούργιο).

 

  • 3 Μαρ, 2016

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Κατηγορίες